Pakastimen siivouksen lomassa tuli huomattua että siellä lojui yksi kääretorttuvetopohja.
Jääkaapista puolestaan löytyi purkki kuohukermaa, maitorahkaa ja Valion tiramisurahkaa.
Eikun tuumasta toimeen ja vetopohja sulamaan.

Pohjan päälle laitoin ohuelti maitoa ja levitin tiramisurahkaa.
Käärin pohjan ja annoin levätä jääkaapissa sen aikaa kun valmistin sisälle kermasta, vaniljakreemijauheesa ja maitorahkasta täytteen. Sekaan laitoin 3 liivatelehteä, jotta ei aivan löysä täyte tule.

1291286145_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Leikkasin kääretortun paloihin joilla vuorasin kelmutetun lasikulhon.
Laitoin täytteen ja vetäisin kelmun päälle.
Annoin hyytyä jääkaapissa pari tuntia ja kumosin lautaselle.

Ja olipas hyvää päiväkahvilla!

Aina ei tarvitse kotijoukoille yrittää tehdä priimaa, kun maku on kuitenkin hyvä.