Tämä epämääräinen tosiaan on vaiheessa olevaa riisisuklaata.
Ohjeen löysin Rakkaudesta Ruokaan - blogista, eli täältä.
Jätin ohjeesta pois mariannerouheen, koska meillä kaikki eivät siitä pidä.
250 g kookosrasvaa
4 dl tomusokeria
1 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
10 dl riisimuroja
ja tähän lisäsin vielä 1/2 levyä rouhittua mariannesuklaata
Sulata kookosrasva kattilassa.Lisää sokeri ja kaakojauhe siivilän läpi hyvin sekoittaen.Anna seoksen jäähtyä hieman.Lisää vaniljasokeri,rouhittu suklaa ja riisimurot.Levitä seos pellille leivinpaperin päälle.Anna kovettua jääkaapissa.
Tein levyn pellille ja leikkasin siitä paloja.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.