Ohjeen olen napannut joskus Mallalta,
alkuperäinen ohje täällä.

1296468876_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Itseltäni puuttui smetana, joten korvasin sen vispikermalla.
Sekä en kehdannut alkaa keittelemään kondensoitua maitoa,
joten aidan matalamppi puoli oli karamellisoitu maito.

1296468898_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kokosin kakun "leipävuokaa".

1296468915_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keksikakku (muunnneltu versio)

2 pkt kanelikeksejä

200g appelsiinituorejuustoa

2 dl kuohukermaa

1 tlk karamellisoitua maitoa

1 dl maitoa

2tl vanilliisokeria

--------------


Sekoita keskenään vatkattu kerma ja tuorejuusto.

Sekoita maitoon vanilliinisokeri.

Vuoraa vuoka kelmulla

Aloita kakun kasaus keksillä.
Kostuta maidolla johon on sekoitettu vaniliinisokeri.

Lisää keksin päälle sitten tuorejuustoseos n.0,5cm
Sitten taas kostutettu keksi ja karamellisoitua maitoa n.puolensentin kerros.
Jatka näin kunnes vuokasi on täynnä.

Peitä kakku foliolla ja anna hyytyä/kostua kylmässä useampi tunti, mieluiten
seuraavaan päivään.

Kumoa tarjoilulautaselle ja koristele kermavaahdolla.

1296468952_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Reunat pursotin lehtityllalla ja päällysosan tähtityllalla.

1296468929_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1296468971_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Voin sanoa jos ette ole jo tähän kakkuun tutustuneet niin
jo on aika! Aivan mieletön maku - vaikkakin karamellisoidun maidon
vuoksi tooooosi makea herkku.