Itse valmistan lapsille usein välipalaksi kiisseliä,
se on miltei jokaisen herkkua.

Pohjan teen itse keitetystä mehusta, jota olen pakastanut.
Teen kuitenkin kiisselin sulaneesta mehusta, en sulattele
sitä kattilassa.

1l mehua
4-5 rkl perunajauhoja
1 dl vettä

Laita mehu kattilaan ja mittaa perunajauhot erilliseen kuppiin veden kanssa.
Sekoita kunnolla ja lisää ohuena nauhana hiukan lämmenneeseen mehuun.
Sekoittele välillä. Kunnes kiisseli pulpahtaa, siirrä pois liedeltä.

Lisää marjoja haluamasi määrä.

Itse käytin tässä nyt mustikoita ja mansikoita pakkasesta.
Mehu on musta - ja punaviinimarjoista.

Maustan myös sokerilla hiukan kiisseliä, mutta usein jo mehussa oleva
sokeri on riittävä.

1295428322_img-d41d8cd98f00b204e9800998e