...aiemmin esittelin teille MAKU-lehdestä kuvia, jotka haluisin toteuttaa.
Nyt olen yhden kolmesta saanut toteutettua, tämän:

1290614768_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä minun versioni:

1294046556_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sulatettu suklaa levitetään kelmun päälle ympyräksi.

1294046576_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nostetaan jälkiruokakulhoon tms. Itse käytin aiemmin ostamaani muffinssivuokaa,
oli onnenomiaan tähän.

1294046589_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1294046601_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1294046609_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1294046622_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1294046633_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Helpointa oli irroittaa kelmu, vetämällä jokaisesta kulmasta ja lopuksi
nostamalla pois pohjasta.

1294046671_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1294046659_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1294046703_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä huomaa hätäilyni, en malttanut odottaa täytteen hyytymistä tarpeeksi.
Tosin ei tuo "tasainen - look" makua haitannut.

1294046907_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tälläinen lopputulos tuli kun malttoi odottaa jähmettymistä
ennen kuin lusikoi sitä suklaakuppiin.

1294046752_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ohje on siis MAKU-lehdestä 6/2010
ja tämä herkku oli jälkiruokakisan  2.sijalla.
Alkuperäinen ohje lehden mukaan Riikka Kaila.

1294046929_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1294046954_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1294046969_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laitoin ohjeen vain kuvina, mutta löysin sen myös
täältä.

Maultaan nämä ovat makeita, tooooosi makeita.
Ei siis oisi haitaksi pienempikin koko.
Mutta maukkaita, suosittelen!