1300869193_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Valmistin kääretorttupohjan jo tutuksi tulleella ohjeella:

Kääretorttupohja (pellillinen)

4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1/2 dl perunajauhoja
3/4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää siivilöity jauhoseos nostelemalla joukkoon.
Levitä taikina uunipellille.

Paistolämpö 200 astetta n.15 min.

 

Leikkasin valmiista pohjasta irtopohjavuokaan (25cm)
kaksi pohjaa, toinen hiukan pienemmäksi kuin toinen.
Asettelin isomman  pohjan alimmaiseksi ja pienemmän
täytekerroksen päälle.

Alempi täyte:

1 prk Kuningatar- sosetta (piltti)
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
3 liivatelehteä

Ylempi täyte:

Kirsikkamoussea hyydykejauheen paketin ohjeen mukaan
valmistettuna.

 

Päällä muutama sokerimassasta valmistettu kukka sekä
pehmeitä sokerihelmiä.

1300869203_img-d41d8cd98f00b204e9800998e