* 500 g valmista voitaikinaa (5 levyä)
* vanilliinikreemiä= 3 dl kylmää vettä + 1 dl vanilliinkreemijauhetta
* paistonkestävää omenamarmeladia
* vesi-tomusokeriseos päälle, värjäys esim. pastavärillä
1. Sulata levyt ja kaulitse ne ihan vähän pidemmiksi että saat esim. juomalasilla painettua yhdestä levystä 3 kpl pyöreitä paloja näin toimii leivontatarvikekaupan pitäjä jonka kaikki välineet ovat aina kadoksissa :(
2. Valmista vanilliinikreemi ja pursota se pyöreän palan keskiosalle, lisää ihan keskelle marmeladia.
3. Paista pyörylät uunin keskitasolla +225 asteessanoin 15-20 minuuttia.
4. Levitä jäähtyneiden leivosten päälle värjättyä tomusokeriseosta, mutta ne voi jättää kuorruttamattakin.
Ohje Ullalta, täältä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.