Tahdoin jotain vaihtelua perinteiseen kääretortun ulkonäköön.
Ohje on yksi ja sama tuttu, täältä.
Jaoin taikinan kahteen osaan ja toiseen osaan sekoitin 2 rkl
kaakaojauhetta.
Sitten laitoin taikinat pursotinpussiin ja pursotin
taikinan uunipellille vuorotellen.
Vadelmamousse
2 dl vispikermaa
1,5 dl vadelmahilloa / -marmeladia
2 rkl tomusokeria
2 liivatelehteä
2 rkl kiehuvaa vettä
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota kerma, lisää hillo ja mausta tomusokerilla.
Purista liivatteista vesi ja liota ne kiehuvaan veteen.
Lisää moussen joukkoon hyvin sekoittaen ohuena nauhana.
Levitä mousse hiukan jäähtyneen pohjan päälle ja
kierra rullalle.
Anna hyytyä jääkaapissa tunnin - pari ennen tarjoilua.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.