Ohje löytyi jonkun lehden sivuilta, Valion mainoksessa.
Heti bongaamaan tilaisuuden tullen Valion sivuilta ja testiin!!
Upea semifreddo valmistuu vaivattomasti vähistä raaka-aineista. Kruunaa jälkiruoka kinuskikastikkeella ja paahdetuilla mantelilastuilla.
Valmistusaineet:
1 prk (330 g) Valio vanhan ajan vaniljakastiketta
2 prk (à 200 g ) Valio maustettua rahkaa kuningatar
Koristeluun:
Valio Vanilla™ kinuskikastiketta
paahdettuja mantelilastuja
Valmistusohje:
Vatkaa vaniljakastike kovaksi vaahdoksi kannumaisessa astiassa, näin vaahto syntyy nopeammin.
Lisää maustettu rahka.
Peitä vuoka ja anna pakastua max. n. 4 tuntia.
Kumoa semifreddo ja poista kelmu.
Lisää kinuskikastike ja paahdetut mantelilastut
VINKKI
* Semifreddo tarkoittaa puoliksi jäätynyttä. Jos semifreddon antaa jäätyä kokonaan, sen voi tarjota jäädykkeenä. Temperoi jäädykettä jääkaapissa n. tunti ennen tarjoilua, näin rakenne on miellyttävän pehmeä suutunnultaan.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.