Ohje löytyi jonkun lehden sivuilta, Valion mainoksessa.
Heti bongaamaan tilaisuuden tullen Valion sivuilta ja testiin!!

1305623542_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Upea semifreddo valmistuu vaivattomasti vähistä raaka-aineista. Kruunaa jälkiruoka kinuskikastikkeella ja paahdetuilla mantelilastuilla.

Valmistusaineet:


1  prk  (330 g) Valio vanhan ajan vaniljakastiketta
2  prk  (à 200 g ) Valio maustettua rahkaa kuningatar

Koristeluun:

Valio Vanilla™ kinuskikastiketta
paahdettuja mantelilastuja

Valmistusohje:

Vatkaa vaniljakastike kovaksi vaahdoksi kannumaisessa astiassa, näin vaahto syntyy nopeammin.
Lisää maustettu rahka.
Peitä vuoka ja anna pakastua max. n. 4 tuntia.
Kumoa semifreddo ja poista kelmu.
Lisää kinuskikastike ja paahdetut mantelilastut


VINKKI
* Semifreddo tarkoittaa puoliksi jäätynyttä. Jos semifreddon antaa jäätyä kokonaan, sen voi tarjota jäädykkeenä. Temperoi jäädykettä jääkaapissa n. tunti ennen tarjoilua, näin rakenne on miellyttävän pehmeä suutunnultaan.