1310556075_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1310556065_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

7 viipaletta real ruisleipää
0,5 dl maitoa

Täyte:

2 maustekurkkua
1 paprika
150 g kinkkusuikaleita
4 dl vispikermaa
0,5 dl hienonnettua ruohosipulia
200 g ruohosipulituorejuustoa
1 rkl sinappia
1/2 tl mustapippuria
6 liivatelehteä
1/2 dl sitruunanmehua


Leikkaa leipäviipaleista irtopohjavuoan pohjalle sopivat palaset pohjaksi.
Kostuta maidolla.
Hienonna maustekurkut ja valuta neste siivilän läpi.
Hienonna veitsellä paprika pieniksi paloiksi.
Vaahdota kerma ja sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5-10 minuuttia. Puserra liivatelehdistä vesi pois ja sulata ne kuumaan sitruunamehuun.
Kaada seos juoksevana nauhana täyteaineeseen samalla hyvin sekoittaen.
Anna kakun hyytyä seuraavaan päivää. Koristele oman mielen mukaan.