1313473004_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1313472990_img-d41d8cd98f00b204e9800998e



(12 kpl)

3 dl vettä
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
1 ps Sunnuntai Kuivahiivaa
6 - 7 dl Rouheinen Sämpyläjauhoa
1/2 dl Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

ohje:

1. Sekoita +42-asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) veteen suola,
 ja sokeri. Vispilöi taikinanesteeseen osa jauhoista, joihin kuivahiiva on sekoitettu.
Lisää loput jauhot ja Sunnuntai Juokseva. Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.
Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia.
2 Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
3.Levitä taikina pellille ja anna kohota vielä toiset 10 min.
4. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 8-10 minuuttia.

1313473022_img-d41d8cd98f00b204e9800998e