Ostin aiemmin nettikaupasta valmiita "suklaakuoria".
Valkosuklaisia sydämiä ja toiset ovat maitosuklaisia,
tähän hätään en muista minkä mallisia..
Ajattelin kokeilla näihin jotain täytettä jossain välissä,
pähkinöitä, moussea, toista suklaata tms.
Minulla oli ylijäänyttä vispikermaa, jonka vatkasin,
lisäsin maitorahkaa ja lakkahilloa. Voi jams, sitä ois
voinu syödä sellaisenaan. Sokeria se ei edes kaivannut
seuraksi.
Täytin kuoret...
..pursotinta apuna käyttäen...
Sulatin valkosuklaata. Pilkoin suklaan pakastepussiin ja keitin vedenkeittimellä vettä,
jota laitoin muoviastiaan ja suklaapussin siihen hetkeksi. Tuolloin pieni määrä suklaata
saadaan sulatettua nopeasti ja helposti.
Pussinkulmaan pieni reikä ja suklaata päälle.
Vedetään tasaiseksi ja koska minulla oli kaapissa noita suklaasiirtokuvia,
leikkasin ohuet suikaleet tätä varten ja laitoin ne sulan suklaan päälle.
Laitoin kapselit pakkaseen, jotta suklaa jähmettyisi pian.
Poistin muovin suklaasiirtokuvasta ja tässä tulos.
Ensi kertaa varten opin että kannattaa antaa sulan suklaan ensin laskeutua hiukan ennenkuin sitä alkaa kaapimaan tasaiseksi.
Jäi tuo täyte kurkkimaan joihinkin kohti.
Mutta maku oli aivan ihana! Onkohan kaupoissa saatavilla lakkasuklaata?
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.