Ostin aiemmin nettikaupasta valmiita "suklaakuoria".
Valkosuklaisia sydämiä ja toiset ovat maitosuklaisia,
tähän hätään en muista minkä mallisia..

Ajattelin kokeilla näihin jotain täytettä jossain välissä,
pähkinöitä, moussea, toista suklaata tms.

Minulla oli ylijäänyttä vispikermaa, jonka vatkasin,
lisäsin maitorahkaa ja lakkahilloa. Voi jams, sitä ois
voinu syödä sellaisenaan. Sokeria se ei edes kaivannut
seuraksi.

Täytin kuoret...

1289813473_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

..pursotinta apuna käyttäen...

1289813479_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sulatin valkosuklaata. Pilkoin suklaan pakastepussiin ja keitin vedenkeittimellä vettä,
jota laitoin muoviastiaan ja suklaapussin siihen hetkeksi. Tuolloin pieni määrä suklaata
saadaan sulatettua nopeasti ja helposti.
Pussinkulmaan pieni reikä ja suklaata päälle.

1289813485_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vedetään tasaiseksi ja koska minulla oli kaapissa noita suklaasiirtokuvia,
leikkasin ohuet suikaleet tätä varten ja laitoin ne sulan suklaan päälle.

1289813492_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laitoin kapselit pakkaseen, jotta suklaa jähmettyisi pian.
Poistin muovin suklaasiirtokuvasta ja tässä tulos.

1289813510_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensi kertaa varten opin että kannattaa antaa sulan suklaan ensin laskeutua hiukan ennenkuin sitä alkaa kaapimaan tasaiseksi.
Jäi tuo täyte kurkkimaan joihinkin kohti.

1289813501_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mutta maku oli aivan ihana! Onkohan kaupoissa saatavilla lakkasuklaata?