...aiemmin esittelin teille MAKU-lehdestä kuvia, jotka haluisin toteuttaa.
Nyt olen yhden kolmesta saanut toteutettua, tämän:
Tässä minun versioni:
Sulatettu suklaa levitetään kelmun päälle ympyräksi.
Nostetaan jälkiruokakulhoon tms. Itse käytin aiemmin ostamaani muffinssivuokaa,
oli onnenomiaan tähän.
Helpointa oli irroittaa kelmu, vetämällä jokaisesta kulmasta ja lopuksi
nostamalla pois pohjasta.
Tässä huomaa hätäilyni, en malttanut odottaa täytteen hyytymistä tarpeeksi.
Tosin ei tuo "tasainen - look" makua haitannut.
Tälläinen lopputulos tuli kun malttoi odottaa jähmettymistä
ennen kuin lusikoi sitä suklaakuppiin.
Ohje on siis MAKU-lehdestä 6/2010
ja tämä herkku oli jälkiruokakisan 2.sijalla.
Alkuperäinen ohje lehden mukaan Riikka Kaila.
Laitoin ohjeen vain kuvina, mutta löysin sen myös
täältä.
Maultaan nämä ovat makeita, tooooosi makeita.
Ei siis oisi haitaksi pienempikin koko.
Mutta maukkaita, suosittelen!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.