Pohja:
5 kananmunaa
13/4 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Diplomaattikreemi:
5 dl vispikermaa
250 g vaniljakreemijauhetta
( 2 dl vettä + 3/4 dl vaniljakreemijauhetta)
Mansikkamousse:
2-3 dl pakastemansikoita survottuna
3 dl vispikermaa
3 liivatelehteä
Päällinen valkoista sokerimassaa, jonka alla on sokerikreemi:
50g voita
1 dl tomusokeria
2 rkl maitoa tai muuta nestettä
½ rkl vaniljasokeria
Värilliset sokerimassat, sininen ja toffee.
Muottina käytetty isoa tyllaa.
Reunapursotukset vispikermaa, tyllana:
Ruusukkeeseen käytetty rusettimuottia apuna.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.