Valmistin kääretorttupohjan jo tutuksi tulleella ohjeella:
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää siivilöity jauhoseos nostelemalla joukkoon.
Levitä taikina uunipellille.
Paistolämpö 200 astetta n.15 min.
Leikkasin valmiista pohjasta irtopohjavuokaan (25cm)
kaksi pohjaa, toinen hiukan pienemmäksi kuin toinen.
Asettelin isomman pohjan alimmaiseksi ja pienemmän
täytekerroksen päälle.
Alempi täyte:
1 prk Kuningatar- sosetta (piltti)
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
3 liivatelehteä
Ylempi täyte:
Kirsikkamoussea hyydykejauheen paketin ohjeen mukaan
valmistettuna.
Päällä muutama sokerimassasta valmistettu kukka sekä
pehmeitä sokerihelmiä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.