Kääretorttupohja
4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1/2 dl perunajauhoja
3/4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Siivilöi joukkoon muut aineet varovasti sekoittaen.
PL 200 astetta n.10min.
Anna pohjan jäähtyä hiukan, kumoa toisen leivinpaperin päälle.
Jäähdytä ja leikkaa irtopohjavuoan pohjan kokoinen pala.
Tällä ohjeella matala kakku 28cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan:
2,5 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g maitorahkaa
mansikoita maun mukaan
1 rkl tomusokeria
4 liivatelehteä
Vatkaa kerma, lisää joukkoon juusto ja rahka.
Pilko tai soseuta mansikat ja lisää joukkoon.
Liota liivatelehtiä 5 min kylmässä vedessä,
liuota puristetut lehdet kiehuvaan vesitilkkaan.
Lisää ohuena nauhana täytteen joukkoon.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.