1289899167_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Esittelin aiemmassa postauksessa uuden hankintani.

1289754523_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sieltä bongasin pusujen ohjeen.
Aiemminhan olen tehnyt vuosia sitten näitä tällä ohjeella.
Alkuperäiseltään siis olen sen ottanut täältä Marielta.
Ne pusut teki kauppansa, itse en oikein tykännyt, liian makeaa minun suulleni.
Kuten varmasti yhtä makeita nämäkin, mutta jos ne meidän vieraat näistä pitäisi.

1289899185_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt sitten ajattelin kokeilla tällä kirjassa olleella.

1289899174_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Makuna käytin tuttua mansikkatomusokeria, jota aiemminkin tehdessäni.

1289899146_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä vaiheessa kaikki vielä hyvin. Massa riitti juuri ja juuri 15 kpl.

1289899153_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sulatin suklaan vesihauteessa pakastepussin kanssa, jonka jälkeen annoin sen hetken viiletä. Tämän jälkeen leikkasin pussiin pienen reiän ja laskin siitä sulatettua suklaata näiden päälle. Suklaa laskeutui hyvin, mutta oli ilmeisesti edelleen liian lämmintä kun
pusutkin laskeutuivat korkeudeltaan.

1289899159_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Mielestäni nämä eivät onnistuneet yhtä hyvin kuin Marien ohjeella tekemäni joskus vuosia sitten. Mutta vika ei tainnut tällä erää olla ohjeessa vaan tekijässä.
Viime kerralla ollut aloittelijan tuuria.

Päälle laitoin näitä pehmeitä helmiä.

Ja lapselle ainakin maistui kun koemaistoi. :)