Aiemmin esittelin postauksen jossa kerroin liittyneeni Myllyn Paras reseptiklubin.
Heittelin sitten pari esimerkkiä mitä noista reseptivihkoista löytyy ja toteutukseen
pääsi mainitsemani Suklaarusina-Tuorejuustopiiras.
Keksipohja:
1 pkt Kauramurotaikinaa (400g)
Täyte:
4 liivatelehteä
1 dl mangososetta ( persikkasose)
100 g sitruunatuorejuustoa
2 dl suklaasurinoita
0,5 dl sitruunamehua tai - likööriä
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria
2 dl vispikermaa
Päälle:
valkosuklaarouhetta, suklaarusinoita
1-2 limettiä tai sitruunaa
Painele sulanut taikina voidellun ja leivitetyn irtoreunaisen vuoan pohjalle.
Paista 200 asteessa toiseksi alimmalla tasolla 10.min. Anna jäähtyä.
Liuota liivatteita kylmässä vedessä 10 min.
Kuumenna mangosose kiehuvaksi mikrossa.
Puristele liivatteet ja sulata ne soseeseen.
Lisää seokseen tuorejuusto ja sitruunamehu.
Vatkaa kerma sokerien kanssa vaahdoksi.
Yhdistä siihen varovasti juustomangoseos sekä suklaarusinat.
Kaada hyytelö torttupohjalle.
Hyydytä jääkaapissa.
Koristele ennen tarjoilua limettiviipalein ja
valkosuklaalastuin sekä suklaarusinoin.
VINKKI: käytä suklaarusinoiden tilalla rommirusinoita.
Liota 3 dl rusinoita 1 dl rommia, väh. 1h.
Korvasin mangon siis persikalla.
Ja ensi kerralla aion tehdä tätä rommirusinaversiona.
Rommirusinan ystävänä.
Maku oli mieto, jotenkin jäi olo että jotain puuttuu...
...uskoisin että jos päällä olisi vaikkapa tuosta persikasta kiille, niin tää
olisi täyden kympin torttu.
Tai sitten ihan vaan hedelmiä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.