Kolmantena Ullan kirjasta pääsi kokeiluun nämä:
Santerinleivokset:
MUROPOHJA
3,5 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
3/4 dl sokeria
175 g margariinia
KINUSKIKUORRUTUS
2 dl kuohukermaa
2,5 dl fariinisokeria
KORISTELU
valkosuklaata
Sekoita vehnäjauhot, suola ja sokeri keskenään. Nypi margariini joukkoon.
Painele taikina reunallisen uunivuoan pohjalle, pistele haarukalla.
Paista uunin alatasolla 175 asteessa n. 25-30min.
Mittaa kuohukerma ja fariinisokeri kattilaan, keitä miedolla lämmöllä,
kunnes seos sakenee. Levitä kinuskikuorrute muropohjan päälle ja anna jäähtyä.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
Pursota kinuskikuorrutteen päälle kuvioita.
Jäähdytä jääkaapissa ja leikkaa vinoneliöiksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.